Bij De Schorsenier wordt er veel aandacht besteedt aan het persoonlijk contact met klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid.

Om beter te kunnen inspelen op vraag en aanbod van klanten en grotere productie volumes om te zetten, zal De Schorsenier een overname doen van firma Vandersteegen uit Maaseik om verder te gaan onder de benaming:
De hoofdzetel komt vanaf 01/02/2017 op het vertrouwde adres in Kortessem waar u ook op het depot voor diverse soorten boomschorsen terecht kan.
De online bestellingen zullen voortaan doorgegeven kunnen worden op https://www.vandersteegen.be of via 0497/80.12.11

Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden en vertrouwen erop dat deze wending enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.

Boomschors van De schorsenier.be Aanbieding boomschors 30


Vragen of info nodig?
8h-17h: +32(0)495/38.10.16

Locatie Depot
Kapelstraat 103
3720 Kortessem

Openingsuren Depot
Van november t.e.m. februari:
-> Enkel op afspraak.

Van maart t.e.m. oktober:
-> Woensdag: 13h-17h
-> Zaterdag: 09h-13h

Uitzonderlijk gesloten op:
-> Woensdag 8 juni


Betalen bij levering mogelijk met Bancontact
Wij aanvaarden EcoCheques
Contact

Onkruid beu? Gebruik houtschors!

Begint uw onkruid weer te groeien? Beperk uw tuinonderhoud de komende jaren tot een absoluut minimum door boomschors te gaan gebruiken! Hierdoor moet u veel minder tijd spenderen in uw tuin of kosten maken door bijvoorbeeld beroep te moeten doen op een tuinman.

De voordelen van het gebruik van boomschors zijn dus evident; minder tuinonderhoud, uw tuinperken blijven er een hele tijd mooi en fris uitzien, terwijl u de onderhoudskosten zoveel mogelijk beperkt!

Bescherm uw planten met tuinschors

Door boomschors te gaan gebruiken biedt u tevens ook een goede bescherming aan de bloemen en planten doorheen de winter. De houtschors "isoleert" als het ware bij vorst en hierdoor zijn uw planten extra bschermd. De boomschors gaat ook de uitdroging van de grond tegen. Uw tuinperken zijn dus beter bestand tegen de gure weerselementen!

U kan kiezen tussen verschillende soorten en formaten. De goedkopere naaldhoutschors, de prijs/kwaliteit beste keuze is de sylvester schors maar de topper onder de boomschorsen is en blijft de franse houtschors. (Pinus Maritima)

Bij De Schorsenier krijgt u steeds de beste kwaliteit aan de scherpste prijs! Deze garantie bieden wij u; 100% tevredenheid over onze service en leveringen!


Sierschors gebruiken is beter voor het milieu!

Veel mensen gebruiken chemische troep en andere hulpmiddelen om onkruid te lijf te gaan. Maar die "goedjes" komen vroeg of laat in het grondwater terecht en zijn bijgevolg schadelijk voor mens, dier en milieu!

Door boomschors te gaan gebruiken bent u dus ook ecologisch bezig en bovendien kan u bij De Schorsenier uw tuinschors betalen met EcoCheques! Als u dus dit jaar bijvoorbeeld niet weet wat met uw Eco Cheques te kopen en uw tuin is dringend toe aan een opknapbeurt, aarzel dan niet langer en geef vandaag nog uw bestelling boomschors online door!

Gebruik boomschors; minder tuinonderhoud, meer tuinplezier!Soorten boomschors Franse boomschors 20/45 Franse boomschors 10/25
Sylvester boomschors 20/45 boomschors Boomschors nodig? Eco Boomschors Sylvester boomschors 10/25
Sylvester boomschors 20/45 Anti Worteldoek